Sunamena logo

/webdesign & development

Sunamena, wie of wat is dat?

Sunamena is een onderneming die zich toewijd op het maken, en onderhouden van professionele websites. Of u nu zelfstandige bent, of graag een website wenst voor uw hobby of vereniging, wij staan graag voor u klaar. Zowel voor als na het maken van de website.

Onze diensten

Wij staan graag voor jullie of u klaar met een diversiteit aan diensten. Zoals het maken van professionele logos. Of misschien wenst u graag een mooie foto collectie of leuke afbeeldingen? Wij maken, of indien nodig laten we ze maken, op maat. Ook kan er een mooie afbeelding of foto uit onze collectie gekozen worden. Neem gerust een kijkje in onze foto collectie.

U kan bij ons ook reclame kopen.

Visie

De visie van deze onderneming is dat mens en natuur in harmony moeten samen leven. Als onderneming probeert Sunamena dus om de natuur zo min mogelijk te belasten. Er wordt zo min mogelijk geprint, en als dit wel gedaan word, dan gebeurt dit op milieuvriendelijk papier. Er word ook steeds gekeken voor de fiets, of het openbaarvervoer. Enkel indien nodig, wordt er gebruik gemaakt van een personenwagen.

Kwaliteit is voor Sunamena zeker een belangrijk gegeven. De website wordt uitbundig getest. Indien nodig, werken wij samen met andere professionele en gemotiveerde mensen om zo de kwaliteit van ieder project te kunnen verwezenlijken.
Na iedere project krijgt de klant steeds de kans een evaluatie formulier in te vullen.

CV van de webmaster

Foto van de webmaster.

Over mij

Mijn naam is Sam.
Naast het maken van websites, hou ik ook van de natuur, fietsen en (gezelschaps)spelletjes.

Tijdens het maken van websites heb ik, naast een goed doorzettingsvermogen, een aantal vaardigheden die mij helpen bij het maken en ontwikkelen van websites. Hiernaast zie je grafisch hoe goed ik mezelf in ieder specifiek gebied vind.

Primaire vaardighededen

HTML Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CSS Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 
 
 
 
 
 
 

JavaScript Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 
 

SEO Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 
 
 
 
 

PHP Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografie Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 
 

Digitale art Ontdek hier wat HTML precies is.
 
 

MySql Ontdek hier wat HTML precies is.